Snel contact

Bij Reinders Stuc- Schilderwerk uit Loppersum komt uw opdracht altijd uitstekend uit de verf!

icon_widget_image Ma - vrij : 08.00 - 17.00 uur icon_widget_image Storksterpad 1, Loppersum icon_widget_image +31 (0)6 47910038 icon_widget_image info@reindersstuc-schilderwerk.nl
Ontdek de mogelijkheden

Buitenschilderwerk

Goed verzorgd en mooi schilderwerk geeft in de eerste plaats een prachtige uitstraling aan een pand. Om de uitstraling mooi te houden is structureel onderhoud van het schilderwerk van groot belang.

Schilderwerk

Buiten-schilderwerk

Schilderwerk

Verleng levensduur

Reinigen

Het jaarlijks reinigen van het schilderwerk hoort ook bij goed onderhoud. Vuil krijgt niet de kans zich te hechten aan de verf en daardoor wordt het schilderwerk niet extra belast. Reinders stuc- schilderwerk b.v. reinigt het verfwerk en controleert tegelijkertijd het verfwerk op beschadigingen. Deze vorm van onderhoud kan een verfbeurt met enkele jaren uitstellen.

Levensduur

Onderhoud

Onderhoud aan schilderwerk bevorderlijk voor de levensduur van het houtwerk. Verf geeft een goede bescherming tegen alle weersinvloeden. Reinders stuc- schilderwerk b.v. gebruikt alleen professionele producten voor de voorbehandeling en afwerking van het schilderwerk.

Veilig werken

Er wordt binnen het bedrijf met de geldende veiligheidsvoorschriften gewerkt. Dit geldt onder meer voor het gebruik van verf, alle verfsoorten zijn op waterbasis. Ook de klimmaterialen zoals steigers en ladders, zijn voorzien van een veiligheidsmerk.

Goed verzorgd schilderwerk geeft een prachtige uitstraling aan uw pand. Neem contact op voor advies!