Snel contact

Bij Reinders Stuc- Schilderwerk uit Loppersum komt uw opdracht altijd uitstekend uit de verf!

icon_widget_image Ma - vrij : 08.00 - 17.00 uur icon_widget_image Storksterpad 1, Loppersum icon_widget_image +31 (0)6 47910038 icon_widget_image info@reindersstuc-schilderwerk.nl
Ontdek de mogelijkheden

Glas zetten

Kosten besparend

Duurzaam HR +++

Zoveel wensen, zoveel smaken en zoveel toepassingen. Bent u op zoek naar enkele of dubbele beglazing voor bijvoorbeeld een schuurdeurtje, of op maat geleverd glas voor een complete woning of bedrijfspand? Of wilt u veiligheidsglas, brandvertragend glas, gematteerd glas? Hoog rendementsglas (HR++), Vier seizoenenglas, hardglazen deuren, speciale dakbeglazing (serres), emaille glas, glazen borstweringen of spiegels? Reinders stuc- schilderwerk b.v. heeft ruime ervaring in het leveren en vakkundig plaatsen van glas.

Glasservice

Er zijn verschillende soorten dubbelglas, met verschillende isolatiewaarden:

Dubbel glas

Met warmte-isolerend glas houdt u t.o.v. enkel glas de kou buiten. Indien u dit traditioneel dubbelglas vervangt door HR++ glas valt er flink te besparen op uw energiekosten.

HR+ glas

Bij HR+ dubbelglas is op 1 van de 2 ruiten aan de binnenkant van de spouw een flinterdunne metaallaag aangebracht. De zogenaamde warmte-reflecterende coating. Deze laag zorgt ervoor dat een groot deel van de warmte naar de verblijfsruimte wordt teruggekaatst, waardoor u meer energie kunt besparen t.o.v. traditioneel dubbelglas.

HR++ Glas

Door de droge lucht tussen het dubbelglas te vervangen door edelglas, dat beter isoleert dan lucht, is het mogelijk om meer te besparen op energiekosten. HR betekent hoog rendement. HR++ glas heeft de sterkste isolerende werking en levert de meeste energiebesparing, maar het is ook het duurst in aanschaf.

Inbraakwerend glas

In toenemende mate wordt zowel door particulieren als door bedrijven en instellingen inbraakwerkend glas geplaatst. Bijvoorbeeld in toegangsdeuren, portalen, beveiligde bedrijfsruimten en balkondeuren. Veelal een goede aanvulling op andere veiligheidsmaatregelen.

Licht- en zonwerend glas

Er zijn diverse methoden om de licht-en zonweringsfunctie te integreren in de gevelbeglazing. Bijvoorbeeld door het toepassen van isolatieglas met lamellen in de spouw. Een andere manier is het gebruik van gekleurde ruiten of sterk zonwerende coatings op de beglazing. Alle methoden hebben zo hun voors en tegens. Wij geven u graag een op uw wensen en situatie afgestemd advies.

Decoratieve toepassingen

Tegenwoordig wordt glas ook in de interieurs van woningen, bedrijven en instellingen op een decoratieve manier gebruikt, Wij kunnen u hiervan diverse smaakvolle voorbeelden laten zien. Vraag ons ernaar, als dit uw interesse heeft.

Glasservice

Reinders stuc-schilderwerk b.v. Ook in al het glaswerk hebben we ruime ervaring.