Snel contact

Bij Reinders Stuc- Schilderwerk uit Loppersum komt uw opdracht altijd uitstekend uit de verf!

icon_widget_image Ma - vrij : 08.00 - 17.00 uur icon_widget_image Storksterpad 1, Loppersum icon_widget_image +31 (0)6 47910038 icon_widget_image info@reindersstuc-schilderwerk.nl
Ontdek de mogelijkheden

Stuc- en pleisterwerk

Sausklaar of behangklaar. Fijn en grof. Ontdek de mogelijkheden over de verschillende effecten

Schilderwerk

Stucwerk binnen

Schilderwerk

Sausklaar of behangklaar

Stucwerk

Bij stucwerk binnen kunt u in principe kiezen uit behangklaar en sausklaar. De term sausklaar geeft aan dat de gestucadoorde wand klaar is om geschilderd te worden. Dat noemen we glad pleisterwerk. Een behangklare stuclaag geeft aan dat het oppervlak gereed is om behangen te worden, of afgewerkt kan worden met een sierpleister. Behangklaar stucwerk is onvoldoende vlak om na verven een glad gesausde wand te realiseren. Sausklaar is vaak iets duurder dan behangklaar stucen omdat het door de stucadoor spiegelglad wordt gemaakt en dat kost meer tijd en moeite.

Levensduur

Onderhoud

Ieder onderdeel van stucwerk binnen uw huis verdient een eigen specifieke aanpak vinden wij. Het stucen van bijvoorbeeld uw plafond is een belangrijk iets. Een plafond is immers een prominent onderdeel van uw woning en een slecht onderhouden plafond doet afbreuk aan uw gehele interieur. Het stucen van uw badkamer vereist vooral een hygiënische en stijlvolle afwerking. Wanneer u kinderen heeft loopt u een groter risico op beschadigingen binnenshuis. Stucwerk dat tegen een extra stootje kan is dan geen overbodige luxe.

Effecten

Fijn schuurwerk

Een van onze specialismen is fijn schuurwerk. Dat is een afwerking die wordt gekenmerkt door zijn sierlijke structuur. Die wordt veroorzaakt door het zand dat door de pleister is gemengd. Doordat de pleister met een zachte spons wordt afgewerkt ontstaat er een zogenaamd ‘wolkerig’ of ‘vlam’ effect. Er zijn veel effecten mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Strakke gladde muren of juist een robuuste look?. Neem contact op voor advies!

Spackspuitwerk

Stuc- en Pleisterwerk

in elke kleur

Voordelig stucwerk

Spackspuiten is de voordeligste vorm van stucwerk. Spackspuitwerk wordt via een spuitmachine aangebracht, waardoor onze stukadoors snel en efficiënt kunnen werken. Tijdens het spackspuiten brengt de stukadoor een pleisterlaag onder hoge druk aan op uw muren of plafond. Wit spackspuitwerk komt veel voor, maar we kunnen uw muur of plafond ook in uw favoriete kleur spuiten.

Grof en fijn

Duurzaam en strak

Het geheel wordt meestal in 2 lagen aangebracht: een laag om het oppervlak egaal te maken en de tweede laag als afwerking. U kunt daarbij kiezen qua structuur. Van grof naar fijn. Wij gebruiken ook voor het spackspuiten alleen producten van hoogwaardige kwaliteit! Het eindresultaat geeft een duurzaam, strak geheel. Kortom: ook voor uw (nieuwbouw)woning of bedrijfsgebouw de perfecte professionele afwerking voor fraai afgewerkte muren of plafonds.

Spackspuitwerk:
Vraag nu een offerte aan!